Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

 • Mood:
Heb al heel lang niets van me laten horen. Heb niet zo de behoeft gehad om wat nuttigs te schrijven aangezien er weinig nuttigs te vertellen valt. Dus hier maar eveb een paar eventen uit mijn laatste maanden op een rijtje:

1. Ben weer naar de efteling geweest en er is niets leukers dan heerlijk in het sprookjesbos te verdwalen. Heb er lekker de hele dag met Aryan doorgebracht. Het was zo achterlijk rustig dat we 3 keer achter elkaar in de vogelrok zijn geweest. Was weer een extreem heerlijke dag :). Minpuntje was zoals gewoonlijk die k*t NS. Buiten dat ze afvalwagons in een station laten stoppen, de stank, was de trein weer eens vertraagd.

2. Ben me aan het inschrijven om in september weer te beginnen met MBRT maar dit keer in Eindhoven. Heb er best wel zin in ook al zie ik er heel erg tegen op. Ik ben ontzettend bang dat ik weer ontzettend geziekt ga worden en dat wil ik alsjeblieft niet nog een keer meemaken. Ik vind 20 jaar toch echt wel genoeg :(. Dus wie me lesjes in weerbaarheid kan geven; je bent van harte welkom.

3. Ik heb nog steeds geen werk gevonden en het wordt steeds moeilijker om werk te vinden. Dit omdat men niet zit te springen voor iemand die al meer dan 4 maanden werkeloos is en over ongeveer 5 maanden weer gaat studeren. Ik baal daar echt ontzettend van want ik wil ECHT WEL werken maar er is gewoon geen werk te vinden *zucht*.

4. Over een paar weekjes wordt mijn huis gesloopt dus bij deze een erg serieuze oproep WIE MIJ WIL EN KAN HELPEN MET INPAKKEN EN VERHUIZEN IS ECHT ONTZETTEND WELKOM!!!! Het is heel veel werk en ik kan dat gewoon echt niet in mijn eentje :s.

Nou dat was het weer een beetje dus tot de volgende keer maar weer!!
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 3 comments