Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

 • Mood:

Mijn goudvis is ondergedoken

Het is alweer te lang geleden dat ik hier een serieuze update heb geplaatst dus hier komtie!!!

School loopt nog steeds niet zoals ik zou willen. Maar de examencomissie heeft besloten (na mijn brief) dat ik mijn laatste toetsen voor de Propedeuse nog mag uitstellen (ga volgend schooljaar beginnen met het derde jaar). Dat is echt heerlijk anders had ik die toetsen volgende week moeten doen en dat had ik liever niet aangezien ik dan op zomerkamp ben.

Volgende week dus op zomerkamp met 20 ettertjes tussen de 7 en 11. Hoe ga ik het volhouden????

Kwam er vandaag achter dat ik dus geen voederblok voor mijn visje heb gekocht (Pier is woensdag overleden) en ook niet had geregeld dat iemand voor Anja (de nog levende goudvis) zou zorgen. Gelukkig melde Mi Sun voor het concert (jaja zelfs dat vandaag) dat zij wel voor Anja wilde zorgen dus die is tijdelijk verhuisd naar de Kralingse Zoom. Ik dus met vis en vissekom in de metro :P.

Nou dit was dan weer een beetje rommelige en wazige update maarja, het is beter dan niets zal ik maar zeggen :).

Owja laatste: ik heb de afgelopen 2 weken meerdere keren met het Buskaid esemble opgetreden. Das een Zuid afrikaans orkest met allemaal arme kinderen die door muziek hogerop proberen te komen.Was een erg leuke en aparte ervaring :).

Nou ik ga nu weg!!! En natuurlijk prettige vakantie allemaal :)
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 6 comments

Suspended comment

Hahaha het is zeker een ontzettend leuk kamp geweest en ze vielen wel mee. Kheb het zeker naar mijn zin gehad :).
Merry Meet Mara:

Ik heb je al heel lang niet meer gesproken (naja, nog nooit als je chatten geen spreken noemt). Was benieuwd naar jou, hoe het met je gaat . . .
kwam met een zoekmachine jouw journal tegen. Jij hebt het druk zeg! Gelukkig ben je weer veel aan het spelen; gaat het goed met je blessures? Ik las van je broer; ik wens dat het gauw weer goed gaat met hem, of is dat mosterd na de maaltijd?

Ik wens jou een fijne vakantie toe, druk of niet!

Marcel (Carnyx)
Hoihoi Marcel :)

Dit is inderdaad lang geleden dat ik jou nog es tegenkwam op de chats. Met mij gaat het wel redelijk okee denk ik. Ben aan het revalideren enzo dus heb het op alle vlakken erg druk.

Met mijn blessures is het nog altijd even erg maar ik heb geen zin meer om daardoor leuke dingen niet meer te doen. Heb wel een stapje terug genomen met sommige dingen.

Khoop ook dat het beter zal gaan met mijn broertje maar het zit er niet echt in. Hij is nu eenmaal autistisch en de buitenwereld vind dat nog altijd erg bedreigend terwijl het zo'n lief jong is.

En ik ga naar Bremen toe dit jaar. Ik mag meedoen met het Internationaal Jeugd Symfonie Orkest :D. Heb er ontzettend veel zin in.

Dus al met al gaat het met mij okee. En met jou???

En natuurlijk jij ook een hele fijne vakantie ;).

heks

Anonymous

July 12 2004, 04:37:05 UTC 13 years ago

Met mij gaat het heel erg goed!
Ben vorige week toegetreden tot een clan en eindelijk dan eens ingewijd als heks (traditionals). Voelt heel goed, al schrok van de impact; groter dan ik verwacht had. Daarnaast heb ik het ongelooflijk druk met kids, werk, huishouden en zo. Beetje té, af en toe dizzy. Ik heb daarom getwijfeld of ik de inwijding nú wilde. Maar, ongeacht je beperkingen moet je jezelf nooit ontzeggen wat je graag wilt, wat je leuk vind of datgene wat onderdeel uitmaakt van je drijfveren. Ik lees bij jou dat je die les ook geleerd hebt!!! :)
Lichamelijk ben ik in orde, al word ik al een jaartje ouder (hihi)

Ik wens je leven, licht en liefde toe

Blessed Be
Marcel Carnyx
Nogmaals heeeel erg gefeliciteerd met je inwijding. Ben oprecht blij voor je dat je de keuze gemaakt hebt en er ook achterstaat.

Wel uitkijken met het dizzy zijn hoor!!! Ook jij hebt soms ECHT vrije tijd nodig.

Ik ga dan nu echt naar de supermarkt want ik leef al 2 dagen op diepvries en ben dat een beetje zat ;).

Fijne vakantie!!!

En heel erg bedankt voor het licht en liefde, das lang geleden dat iemand dat tegen met gezegd heeft en het doet goed.

Blessed Be
Mara