Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

 • Mood:
 • Music:

Veel tekst met weinig inhoud

Nou pasen is gelukkig ook weer voorbij al was het deze keer allemaal minder erg dan andere jaren.

Woensdag moest mijn broertje worden opgenomen in het ziekenhuis om donderdag geopereerd te worden. Zoals misschien sommigen al weten is daar niets uit gekomen dus nu krijgt hij alleen maar nog meer onderzoeken *arm broertje*

Vrijdag was het dan eindelijk terug naar die revalidatie arts dag. Iets waar ik totaal geen zin in had maar gewoon moest gebeuren. Daar aangekomen bleek ik niet in het bestand te staan en bleek ik daarnaast een week te laat te zijn. Nou dat was dus gewoon niet waar dus 3 uur later kon ik als nog bij haar terecht. Het gesprek viel heel erg mee moet ik eerlijk zeggen (voor mensen die meer willen weten moeten ze het maar vragen). saafs nog naar orkest wat zoals gewoonlijk weer ronduit saai was en daarna naar mijn ouders toe om mijn broertje een knuffel te brengen.

Zaterdag naar scouting om daar de superdrukke kindertjes enigzins iets bij te leren over wormen en maden. Was wel gezellig (er werdt gegooid met hardgekookte eieren). Daarna met mijn ouders naar Vlaardingen om weer te informeren voor nachtlenzen. Ik ga het gewoon laten doen :). Nu alleen het geld nog want dat geld heb ik een paar uur daarna volledig uitgegeven aan een Nikon digitale camera dus binnenkort fotootjes van mijn huisje :D.

En toen was het Pasen. Gister dan maar naar de dierentuin gegaan wat altijd leuk blijft en vandaag ben ik maar eens op de fiets gestapt om twee uurtjes rond te zwerven in de omgeving.

Zometeen eten en dan weer naar mijn eigen huis waar de harde werkelijkheid nog altijd op me ligt te wachten: stapels huiswerk en de schoonmaak.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments