Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

  • Mood:

Nieuw lay out :D

Nou, de lay out van mijn livejournal is een beetje verandert kom ik net achter *grin* BEDANKT ESTHER!!! Kvind het zelf erg leuk.

En nu dan een beetje update.

Kben ondertussen weer terug van kamp en kan voorlopig geen kinderen meer zien. Ondertussen ook weer op mijn werk verschenen en keihard aan de slag gegaan om alsnog mijn propedeuse te halen.

Ben vandaag heel blij de stad ingegaan om een cadeautje te kopen voor mijn vriendje (vandaag jarig) en voor mijn vader (vorige week jarig) te kopen. Helaas weet ik niet wat ik beide mannen moet geven. Ben toen maar voor mezelf gaan winkelen en dat is zo leuk :D.

Kheb twee ontzettend mooie topjes gekocht. Ze waren in de uitverkoop en waren afkomstig van gala kleding waarvan de rokken beschadigd waren. Nou, zonder rok wil ik ze ook wel :).

En toe kwam ik het tegen: MIJN IDEALE HORLOGE!!! Het horloge wat ik kwijt was geraakt word weer verkocht bij Jansen en Jansen. Tis een Gul horloge met een zwarte rand en een rode binnenkant. Het heerlijke is dat je gemakkelijk je horloge om kan doen (klitteband) en dat je de bandjes elke dag kan verwisselen. De mijne is 2 jaar terug verdwenen (lees gejat)en ben sindsdien op zoek geweest naar een vervangend model. En nu heb ik hem :D.

Morgen weer weekend en denk dat ik dat maar eens heel relax ga aanpaken na vorig weekend :). Heb totaal geen spijt dat ik naar de Cruxshadows ben komen kijken maar het vreet wel energie en zorgt voor pijnaanvallen maar ik zou het zo weer doen :).

Naja, dat was het dan wel weer een beetje....
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 10 comments