Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

  • Mood:
  • Music:

klein updatje

Kheb lang niet echt van me laten horen omdat ik bijna tot geen internet heb gehad. Dat houd in dat het bij mij thuis te traag is, bij mijn ouders de hond de kabel van het netwerksysteem had doorgebeten en dat ik het op mijn werk niet kon maken om daar lange berichtjes te gaan typen.

Dus nu maar eventjes een heel klein updatje.

Ik ben vorige week naar school geweest dat, zoals jullie nu ondertussen wel weten, compleet nutteloos was. Heb me er verveeld en te erg vermoeid. Tis daar gewoon te warm om normaal een college te kunnen volgen. Daarnaast is die school zelf ook niet zo interesant aangezien ik zelf en velen met mij geen standaard student ben. Ik zit meer op mijn werk dan op school dus heb daar dan ook helemaal geen band mee.

Nou, deze week dan maar weer terug naar werk. Is natuurlijk altijd wel weer leuk om iedereen weer te zien en gewoon te kunnen leren en doen waar ik goed in ben.

Nu zit ik met mijn moeder en broertje in het Sofia kinderziekenhuis omdat mijn broertje een van de kutste onderzoeken gaat krijgen die het ziekenhuis maar heeft. Daarnaast is het mij ook weer gelukt mezelf te blesseren :(. Ben net toen we het ziekenhuis inliepen onderuit gegaan op de stenen trap. Ja, werkelijk de ideale plek om onderuit te gaan. Dus nu heb ik weer een gekneusde knieschijf. Het kan altijd erger.

Naja, ik ga nu maar weer eens het ziekenhuis in dussum de mazzel allemaal :).
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 8 comments