Mara Xanu (maraxanu) wrote,
Mara Xanu
maraxanu

  • Mood:

Kzit er helemaal doorheen

En het is weer gelukt. Dit is nu zo'n week dat ik er helemaal doorheen zit.

Gister moest ik naar Haarlem om daar saafs nog eventjes 2 uurtjes een college te volgen. Toen ik in Haarlem aankwam regende het en ik moest op de fiets naar de hogeschool toe. Had ik dat maar nooit gedaan.... Ik was nog geen 5 minuten onderweg of een of andere gast doet de deur van zijn auto open waardoor ik geen tijd had om te remmen en er dus tegen aan vloog. Ja, Mara tegen deur = erge au. De lummel was best heel erg geschrokken en ik ben door omstanders verder naar school gebracht. Het eindresultaat: de bel ligt van mijn fiets, mijn dijen hebben allebei een nieuw kleurtje gekregen (zeg maar paars/blauw met rooite spikkels), mijn hand is gekneusd en ik heb spierpijn in mijn hele lichaam. Ik ben dus echt echt echt niet blij.

Als je denkt dat dat erg is dan heb je je vergist.

Vandaag naar de revalidatie arts. Ze gaan verdomme WEER al mijn therapieen stop zetten. Ze vindt dat het allemaal psychosomatisch is. Ik moet van haar naar een psycholoog want ik ben niet gek genoeg voor een psychiater :S (zijn haar woorden). Ik heb nu dus helemaal geen vooruitzichten meer. Volgende maand moet ik er weer heen. Ik wil niet, ze kan me toch niet helpen want ze accepteerd niet dat het niet allemaal psychisch is. Ik ben zulke artsen zo ontzettend zat want ik word daar dus echt niet mee geholpen. Ze geeft ook mijn ouders de schuld. Dat door mijn relatie op mijn ouders ik pijn heb. Waar bemoeit ze zich mee, ze weet helemaal niets. gewoon NIETS.

Ik zit er compleet doorheen en ik moet nog een halve week. Eigenlijk wil ik gewoon mezelf opsluiten in een kast en er pas over 100 jaar (als ze weten wat ik heb) weer uitkomen. Ik ben het zo zat allemaal....
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
  • 7 comments